Of je nu een nieuwe eenmanszaak hebt, of een gerenommeerd bureau in het middenkader. Een goede website is een onmisbaar onderdeel voor elk succesvol bedrijf. Ik ontwikkel snel én voordelig professionele websites voor het midden- en kleinbedrijf.  Ik denk met je mee en houdt tijdens het ontwerpen je bedrijfsbelangen en filosofie in het achterhoofd. Vanaf slechts €600 lever ik een hoog kwalitatieve website met de look en feel van jouw bedrijf.

Laat vrijblijvend een website ontwerp maken zodat je direct het resultaat kan zien en niet voor verrassingen komt te staan. Tevredenheid gegarandeerd!

Vraag nu direct een offerte aan

Ik werk met verschillende technieken met oog voor zowel een aantrekkelijk ontwerp alsmede de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers.

Keuzemogelijkheden

[checklist]

  • CMS
  • Flash
  • HTML5 & CSS3

[/checklist]

CMS

Om de ondernemer de mogelijkheid te geven zijn website zelf te beheren maak ik veelal gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Je kunt zo snel en eenvoudige zelf tekst en foto’s toevoegen of veranderen op je website zonder extra kosten. Door middel van een inlogsysteem kan je zeer gemakkelijk zelf de tekst aanpassen zonder enige hulp van mij. Ik zorg natuurlijk wel voor een uitgebreide uitleg en handleiding om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Flash

Mocht je geen of weinig veranderingen aan je website hoeven te maken en deze puur ter info wordt gebruikt kan een gelikte Flash website zeker een optie zijn.  Ik kan je snel laten zien hoe je uiteindelijke website eruit komt te zien. Dit zijn erg aantrekkelijke en professioneel ogende websites voor bedrijven met een beperkt budget en lagere online activiteiten.

HTML5 & CSS3

Sluit je aan bij web 3.0! Deze nieuwe techniek is nog volop in ontwikkeling maar opent vele nieuwe deuren op je website. De code is veel vriendelijker en voor zowel de zoekmachines en de bezoeker een flinke vooruitgang. Dynamische websites zonder het gebruik van externe software om bijvoorbeeld gemakkelijke audio en video te integreren.